Zengin Ülkelerde Bitcoin Daha Çok Tercih Ediliyor

Trilyon dolarlık Amerikan iktisadı bir yana dursun İngiliz ekonomiside dünyanın en kıymetli birinci 5 iktisadından birisi. İngiltere dünyada en fazla gücü elinde barındıran ülkelerden birisi olarak kendisine güveniyor ve daima olarak daha fazla ekonomik gelişme gösteriyor. Kripto para araştırmaları gösteriyor ki dünyada varlıklı ülkelerin büyük bir kısmı kripto para ünitelerine daha fazla ilgi duyan beşerler ile dolu. 25 milyon kripto para yatırımcısının (toplam rakam*) yarısının ABD’de olduğu bilinirken, %10 kadarının İngiltere’de olduğu iddia ediliyor.

Kripto para ünitesi sahipleri kısa müddet içerisinde daha fazla para kazanılabileceği umudu ile yatırım yaparken, varlıklı ülkelerde öğrenciler harçlıkları ile bile günde 30 dolarlık Bitcoin satın alabiliyor. Türkiye’de ise öğrencilerin mevcut ekonomik durum göz önüne alındığında kripto para sahibi olması ABD’ye nazaran çok güç ve yakın vakitte Türk öğrenciler kripto para almak konusunda istekli olmasına karşın iktisat nedeniyle alamayabiliyor.

Haberin devamı: Varlıklı Ülkelerde Bitcoin Daha Çok Tercih Ediliyor birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu